AcasăNewsUn bărbat din Cugir, condamnat la închisoare pentru 21 de ani. Faptele...

Un bărbat din Cugir, condamnat la închisoare pentru 21 de ani. Faptele pe care le-a comis, absolut şocante!

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Magistrații Judecătoriei Alba au dictat o pedeapsă ce poate părea uriaşă, însă faptele comise de cel găsit vinovat sunt absolut şocante.

Un bărbat din Cugir și-a violat fiica, dar și alte cinci copile. Faptele au început în 2016. În acest dosar, a fost condamnată la închisoare cu suspendare şi soţia bărbatului.

Raporturi intime în faţa copiilor

Ororile au început în 2016 când, spun procurorii, cei doi soți ar fi întreținut raporturi intime în fața propriei fetițe și a unei prietene aflată în vizită, susţine Pro TV.

La acel moment, soții le-ar fi spus că astfel de scene indecente sunt normale. De-a lungul anilor, alte patru copile au ajuns în acel apartament, unde au fost agresate sexual.

O fetiţă de 8 ani, violată de 17 ori

Unele fetiţe aveau doar șase ani. O altă victimă, de 8 ani, a fost violată de 17 ori, potrivit anchetatorilor. Procurorii au aflat despre ce se întâmpla în casa familiei, abia când una dintre copile le-a făcut mărturisiri părinților ei.

Fiica soţilor a fost „extrasă” din familie de către Protecția Copilului, care au decis ca minora să ajungă de urgență în grija unor specialiști.

Este una dintre cele mai mari pedepse date de magistrații din Alba, în ultimii zece ani, condamnându-l pe bărbat la 21 de ani de închisoare.

Momentan, decizia a fost dată în primă instanță. Dacă va face apel, dosarul acuzatului va ajunge pe masa magistraților instanței superioare, Curtea de Apel Alba Iulia.

author avatar
Andrei Ștefan
881 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu inteleg anatomic cum poate avea loc nenorocirea de 17 ori si parintii sa nu observe ….

  2. Pe langa cei 21 de ani individul ar trebui sa fie supus unei interventii chirurgicale in urma careia sa poata urina doar printr-o sonda atasata de vezica urinara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger