AcasăNewsUn bărbat din Costinești își trasează singur o trecere de pietoni chiar...

Un bărbat din Costinești își trasează singur o trecere de pietoni chiar în mijlocul unei intersecții. Cum a reacționat Poliția – VIDEO

costinestiUn bărbat din Costinești își trasează singur o trecere de pietoni chiar în mijlocul unei intersecții. Cum a reacționat Poliția - VIDEO / captură video

Un bărbat din Costinești își trasează, anual, trecere de pietoni în fața magazinului! Momentul a fost surprins în vara anului trecut pe camerele de supraveghere montate pe stâlpii de iluminat public.

În mod normal și legal, respectiva trecere pentru pietoni nu ar avea ce să caute acolo.

Poliția susține că n-a primit nicio sesizare

Așa cum se poate observa în clipul video, bărbatul retușează trecerea pentru pietoni din fața magazinului său, cel mai probabil amenajată, în trecut, tot de el. Oamenii din zonă susțin că acolo nu e prevăzută, în mod legal, o trecere pentru pietoni, însă, de câțiva ani, există, totuși, una.

Pentru a-i fi mai ușor să își facă treaba, un alt bărbat s-a așezat în drum, pe un scaun, tocmai ca autovehiculele să fie nevoite să evite „câmpul muncii“, potrivit Focus Press.

Potrivit unei căutări pe Google Maps, se pare că respectiva trecere de pietoni mai fusese trasată și înainte, având în vedere că, în 2021, era deja parțial ștearsă.

Totodată, precizăm că în zonă nu este amplasat vreun indicator rutier care să semnalizeze o trecere pentru pietoni și aceasta nu este prevăzută în planul de sistematizare rutieră al localității.

Potrivit informațiilor noastre, la Poliție nu a ajuns nicio sesizare în acest sens.

author avatar
Andreea Vlad
631 afisari

5 COMENTARII

      • Cum Maradona? Armando si Diego unde sint? Tin de shapse? In Romania sa ajuns ca fiecare sa faca ce vrea pLLa lui si sa nu suporte consecintele legilor! Ai doare la pLLa pe toti cei ce incaca legile!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger