AcasăNewsUn bărbat din Buftea a dat marea lovitură! A găsit peste 200...

Un bărbat din Buftea a dat marea lovitură! A găsit peste 200 de monede antice, iar acum se poate îmbogăţi

monedele anticeUn bărbat din Buftea a dat marea lovitură! A găsit peste 200 de monede antice, iar acum se poate îmbogăţi

Un bărbat din Buftea a dat lovitura vieţii în timp ce se „juca” cu un detector de metale. El a găsit peste două sute de monede antice, susceptibile a fi din era precreştină.

Poliţiştii oraşului Buftea au fost sesizaţi în mod direct, de către o persoană, autorizată ca posesor al unui detector de metale, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, a descoperit în Pădurea Râioasa, mai multe monede antice, care se aflau într-un vas de ceramică, şi despre care susţine că, datează din era precreştină (aproximativ sec.III î.Hr.)”, a transmis, sâmbătă seară, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că s-a procedat la inventarierea monedelor, stabilindu-se faptul că în vasul respectiv se aflau 139 tetradrahme şi 71 monede Ilyria- Apollonia. Monedele descoperite urmează să fie predate în baza prevederilor legale în vigoare, autorităţilor competente din Buftea.

Vânătorul de comori se poate îmbogăţi

Bărbatul din Buftea ar putea câștiga o sumă frumoasă de bani, pentru că a fost corect. Bărbatul a anunțat imediat poliția, iar pentru asta poate încasa până la 40% din valoare monedelor, după ce specialiștii vor evalua obiectele.

Recompensa ce i-ar putea reveni vânătorului de comori poate ajunge şi la câteva mii bune de euro, asta în funcţie de valoarea totală la care va fi evaluată „captura”, desigur.

author avatar
Andrei Ștefan
540 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce 40% si nu 100%. Cum vine asta eu muncesc pentru putoarea asta de stat? Vrei monezi vechi statule? Cumpara-ti detectoare, angajeza-ti oameni, verifica-i si fa profit nu imi lua mie munca. Pai asa le topeam si vindeam argintul si tot ieseam mai in castig.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger