AcasăNewsUn barbat de 82 de ani din Caras Severin a omorat o...

Un barbat de 82 de ani din Caras Severin a omorat o femeie si a ranit doi copii

O tragedie despre care martorii abia au gasit puterea sa vorbeasca a indoliat o familie din Bucova, judetul Caras Severin. Un sofer in varsta de 82 de ani a lovit in plin o femeie si cei doi nepoti ai ei.

Accidentul a avut loc duminica dimineata. In urma impactului deosebit de puternic, cei trei, care mergeau, pe marginea soselei, catre biserica din sat, au fost pur simplu spulberati, conform infocs.ro. Femeia a fost aruncata pe asfalt si a murit, iar cei doi copii, o fetita de 13 ani si un baiat de 11 ani, au fost grav raniti. Medicii ajunsi la locul dramei le-au acordat primul ajutor copiilor, insa, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru a o ajuta pe matusa lor, in cazul careia specialistii au constatat decesul. Micutii au fost dusi la spital, la Caransebes.

Din primele informatii oferite anchetatorilor, se pare ca soferul aflat la volanul masinii implicate in oribilul accident, un barbat in varsta de 82 de ani, ar fi adormit, moment in care a pierdut controlul autovehiculului. Politstii vor stabili, insa, cu exactitate cum s-a produs accidentul care a ingrozit locuitorii din Bucova.

324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger