AcasăNewsUn bărbat cu posibile afecţiuni psihice a pipăit două fete într-un parc....

Un bărbat cu posibile afecţiuni psihice a pipăit două fete într-un parc. Ce au descoperit poliţiştii când l-au prins

sursa foto: monitorulbt.ro

Caz grav la Galaţi, unde, într-un parc, un bărbat de 48 de ani, cu afecţiuni psihice, ar fi pipăit într-un parc două fete de 13 şi respectiv 17 ani.

Poliţiştii au anunţat că s-au prezentat, la secţie, două fete cu vârstele de 17, respectiv 13 ani, care au sesizat faptul că, în timp ce se aflau în parcul Mihai Eminescu, din municipiul Galaţi, un bărbat necunoscut le-ar fi atins în zonele intime, după care ar fi părăsit zona.

Bărbatul, diagnosticat cu o boală neuropsihică

Poliţiştii s-au mişcat destul de repede şi l-au prins pe suspect. Au descoperit că bărbatul este diagnosticat cu o boală neuropsihică, motiv pentru care a fost transportat cu un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi la Spitalul Elisabeta Doamna Galaţi, unde a fost internat.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de agresiune sexuală, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut această faptă şi luarea măsurilor legale care se impun.

Ce recomandări au autorităţile

Dacă vă aflați în astfel de situații, încercați să nu provocați agresorul în niciun fel și să solicitați sprijin de la conducătorul mijlocului de transport în comun sau de la persoanele din jur, dacă situația vă permite, pentru a fi anunțată Poliția prin intermediul S.N.U.A.U. 112.

De asemenea, încercați să rețineți cât mai multe detalii cu privire la persoana agresorului/agresorilor, legate de fizionomie, semne particulare și obiecte de vestimentație, pentru a putea fi identificați mai ușor de către polițiști, a transmis IPJ Galați.

author avatar
Andrei Ștefan
569 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger