AcasăNewsUn bărbat care se autosatisfăcea în faţa unui liceu, amendat şi pentru...

Un bărbat care se autosatisfăcea în faţa unui liceu, amendat şi pentru c-o făcea fără mască!

politia MAI Un bărbat care se autosatisfăcea în faţa unui liceu, amendat şi pentru c-o făcea fără mas

Episod hilar, dar şi grav, în acelaşi timp, la Piteşti! Un bărbat care se masturba în faţa unui liceu a fost amendat de poliţiştii locali pentru faptul că nu purta masca de protecţie.

Este drept, bărbatul a primit sancţiuni şi din cauza gesturilor obscene pe care le comitea în public. Întâmplarea a avut loc miercuri, în jurul orei 11.00, în apropierea Colegiului Național „Ion C. Brătianu”, atunci când bărbatul a mers în parcul din zonă şi a început să se masturbeze.

Amenda? 450 lei

Oamenii care l-au observat au sunat la numărul de urgenţă 112, iar un echipaj al Poliţiei Locale Piteşti a ajuns în zonă şi l-a surprins pe bărbat.

Acesta a fost identificat şi amendat pentru gesturi obscene în public, iar în plus a primit şi o sancţiune pentru faptul că nu purta masca de potecţie.

Astfel, bărbatul în vârstă de 55 de ani, din localitatea Suseni, a fost amendat cu 450 de lei.

author avatar
Andrei Ștefan
629 afisari

4 COMENTARII

  1. Bravo,Stefane.Asta da presa profesionista.Sau ti-a placut ce a facut individul.Sincer ,nu mi-as lasa copiii in preajma perversilor ca tine care au infectat presa.Ati ajuns mai periculosi decat boschetarii din canalele Bucurestiului.

  2. Kostea Sugiuk Tiraspol , cum ai nimerit in Pitesti , bolandule , ai vrut sa te ” pitesti „de meletia garii si te-ai bagat intr-un marfar care te-a adus manga in Romania ? Precis tu esti , te stiu credincios al lui Onan , sa vedem cum reusim sa te readucem in zooparc , dihorule zurliu !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger