AcasăNewsUn bărbat care ar fi tâlhărit un copil, prins cu focuri de...

Un bărbat care ar fi tâlhărit un copil, prins cu focuri de armă. Detaliile anunțate de Poliția Capitalei

Un bărbat care ar fi tâlhărit un copil, prins cu focuri de armă. Detaliile anunțate de Poliția CapitaleiUn bărbat care ar fi tâlhărit un copil, prins cu focuri de armă. Detaliile anunțate de Poliția Capitalei (sursa foto: Facebook)

Un bărbat acuzat că, în urmă cu aproape trei săptămâni, ar fi furat telefonul mobil al unui copil a fost prins de polițiști, în apropierea Capitalei. S-a aflat că oamenii legii au tras focuri de armă în plan vertical.

Episodul desprins, parcă, dintr-un film de acțiune s-a derulat în seara zilei de marți, 28 decembrie. Când, din câte a anunțat Poliția Capitalei, miercuri, într-un comunicat, „polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 12 Poliție, având suport din partea Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Operațiuni Speciale, au depistat un bărbat, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie asupra unui minor, la 9 decembrie”.

Poliția: Nu au fost persoane rănite

S-a mai aflat că suspectul, găsit într-o localitate de lângă Capitală, ar fi dat să fugă de oamenii legii.

„Cel în cauză, a fost găsit pe raza unei localități limitrofe Bucureștiului, iar la momentul în care a fost somat, suspectul a fugit, fiind executate mai multe focuri de armă, în plan vertical – fără a fi rănită vreo persoană sau produse pagube materiale”, potrivit Poliției.

Ce au stabilit polițiștii

În cele din urmă, bărbatul a fost prins și imobilizat, fiind ulterior dus pentru a fi audiat la sediul Secției 12 Poliție. Ulterior, acesta a fost reținut, s-a mai comunicat din direcția Poliției Capitalei.

Oamenii legii îl acuză pe tânăr că, în urmă cu aproape trei săptămâni, i-ar fi furat telefonul mobil unui minor.

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că la data de 9 decembrie, prin violență, bărbatul de 31 de ani, pe stradă, ar fi deposedat un minor de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa”, conform aceleiași surse.

Cercetările în cazul de față sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger