AcasăNewsUn barbat a vrut sa se sinucida aruncandu-se in fata metroului

Un barbat a vrut sa se sinucida aruncandu-se in fata metroului

Incident uluitor petrecut, joi dupa-amiaza, in statia de metrou Titan.

Un barbat in varsta de 47 de ani a vrut sa-si puna capat zilelor si s-a aruncat in fata metroului care se deplasa de la Piata Unirii catre Republica.

Barbatul a scapat cu viata, dar are cateva rani serioase. Din primele informatii reiese ca barbatul nu are membrele taiate si a fost scos de sub metrou de catre un echipaj SMURD.

Barbatul este constient si comunica cu cei care au intervenit pentru salvarea sa. La fata locului a fost intrerupta alimentarea cu energie electrica astfel ca circulatia pe sensul Piata Unirii – Republica a fost blocata.

Se circula pe un singur sens, iar reprezentantii Metrorex le solicita calatorilor sa aiba ingaduinta pentru ca problema se va remedia cat de curand. Barbatul care s-a aruncat in fata metroului va fi transportat la spital.

author avatar
Cristi Ionita
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger