AcasăNewsUn barbat a murit in timp ce se intorcea de la munca,...

Un barbat a murit in timp ce se intorcea de la munca, pe viscol

Un barbat din Calarasi a murit in localitatea Branesti-Ilfov. Omul plecase spre acasa de la munca, dar a fost doborat de viscol. Numarul celor care au murit pe sosele, in ultimele zeci de ore, din cauza ninsorii si a vantului puternic a ajuns la trei.

 

(foto: bzi.ro)

Potrivit oamenilor legii, barbatul care si-a pierdut viata era de origine din comuna Belciugatele, judetul Calarasi, insa lucra la o firma din localitatea ilfoveana Branesti. Barbatul a plecat de la serviciu, intentionand sa mearga acasa, conform Mediafax. Nu a mai ajuns, insa, fiind rapus de viscol pe drum.

Din nefericire, in ultimele zeci de ore, din cauza nametilor si a vantului care au dus la blocarea pe sosele a mai multor masini, alte doua persoane si-au pierdut viata. Un barbat si o femeie au fost gasiti inconstiente, joi, intr-o masina cu numere de Bulgaria, acoperita cu un strat gros de zapada, pe DN 5 Bucuresti – Giurgiu, in localitatea Adunatii Copaceni. In cazul barbatului, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. De asemenea, un barbat de 53 de ani, din comuna vranceana Vulturu, a murit, joi seara, intr-un microbuz. Drama s-a produs in apropiere de localitatea Botarlau. Omul se intorcea de la Focsani si a decedat dupa ce ar fi impins autovehiculul, care ramasese inzapezit.

206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger