AcasăNewsUn barbat a murit in timp ce protesta in fata Primariei Sector...

Un barbat a murit in timp ce protesta in fata Primariei Sector 5

(foto: rtv.net)

Un barbat care protesta in fata Primariei sectorului 5 a decedat dupa ce a suferit un stop cardiac. Alaturi de acesta mai era un protestatar care a fost arestat.

(foto: rtv.net)

Sfarsit tragic pentru un barbat care, luni, protesta in fata Primariei Sectorului 5, acesta decedand in urma unui stop cardiac. Protestatarul era insotit de un alt barbat, cei doi amenintand ca, in cazul in care nu vor fi ascultati, isi vor da foc.

Pentru a fi mai convingatori acestia au venit pregatiti cu o butelie, pompierii fiind nevoiti sa intervina in forta, cu furtunul, pentru a stinge flacara care era aprinsa langa aceasta, astfel incat sa inlature pericolul. In plus, au intervenit si politistrii, dorind sa il impiedice pe un barbat, care s-a stropit cu benzina, sa isi dea foc, informeaza rtv.net.

In urma actiunii acestora, unui barbat dintre cei doi protestatari i s-a facut rau si, dupa ce a mers pe propriile picioare pana la ambulanta, a intrat in stop cardiac. Medicii aflati la fata locului i-au acordat primul ajutor, incercand sa il resusciteze cu masaj cardiac si electrosocuri. Totodata l-au transportat pe barbat de urgenta la Spitalul Coltea din Capitala, unde, in ciuda manevrelor executate de catre medici, a decedat.

Cei doi barbati erau nemultumiti ca de aproximativ un an incercau sa intre in audienta la primar insa au fost mereu respinsi. Acestia reclamau faptul ca aveau mai multe probleme sociale, legate de casa si de serviciu, pe care nu reusesc sa le rezolve de ani de zile. In plus, spuneau cei doi barbati, de-a lungul anilor au fost suspusi la mai multe nedreptati, nefiind bagati in seama in cazul in care se plangeau referitor la aceastea.

author avatar
Ionut Zgimbau
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger