AcasăNewsUn barbat a lovit cu masina doi politisti de frontiera, dupa care...

Un barbat a lovit cu masina doi politisti de frontiera, dupa care a fugit in Ungaria!

Doi politisti de frontiera, unul roman si altul maghiar, au fost loviti cu masina de un barbat. Acesta a vrut sa scape de controlul vamal, a accelerat si a trecut frontiera spre Ungaria.

Soferul, in varsta de 39 de ani, din judetul Galati, s-a prezentat la controlul de frontiera cu un autoturism inmatriculat in Italia, in care se mai afla un barbat in varsta de 30 de ani. Dupa ce le-a aratat actele politistilor de frontiera, soferul a demarat in tromba spre frontiera cu Ungaria. Incercand sa scape de control, barbatul a lovit doi politisti de frontiera, unul roman si altul maghiar.

Politistul romanul a suferit politraumatisme si a fost transportat la spital, in timp ce cel ungar nu a fost ranit. Intre timp au fost alertate autoritatile din tara vecina si s-a descoperit ca soferul era cautat de Interpol, pentru a fi extradat in Elvetia.

Autoritatile au gasit autoturismul abandonat, la un kilometru de vama, iar in el se afla doar pasagerul din dreapta. Soferul este cautat in continuare de autoritati, noteaza romaniatv.net.

Foto: cugetliber.ro

author avatar
Alina Costache
512 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger