AcasăNewsUn bărbat a intrat cu o GRENADĂ într-o secţie de poliţie din...

Un bărbat a intrat cu o GRENADĂ într-o secţie de poliţie din Satu Mare. Cum au reacţionat agenţii

(foto: b).ro

Au fost momente de panică într-o secție de poliție din Satu Mare, după ce un bărbat a intrat cu o grenadă în mână. Incidentul s-a petrecut, duminică, în comuna Terebești, Satu Mare, acolo unde bărbatul a găsit grenada într-un corp de mobilă pe care intenționa să o pună pe foc.

Omul nu a sunat la 112, ci a mers cu ea direct la sediul poliţiei. A fost deschis un dosar penal.

Le-a pus poliţiştilor grenada pe masă

Aşa cum era de aşteptat, poliţiştii s-au speriat când au văzut acest lucru și au solicitat intervenția pirotehniștilor. Întreaga clădire a fost evacuată până la finalizarea intervenției.

Arma nu avea încărcătură și nu reprezenta un pericol real, însă s-au ales cu o sperietură, mai ales că putea să se întâmple o nenorocire chiar în casa bărbatului.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare-Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au fost sesizaţi de către un bărbat de 41 de ani, din comuna Terebeşti, despre faptul că ar fi achiziţionat un obiect de mobilier vechi, iar într-unul din sertarele acestuia ar fi găsit o grenadă.

Specialiştii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au constatat faptul că grenada este una defensivă, de exerciţiu, fără încărcătură explozivă şi care nu prezintă pericol de detonare„, au spus specialiştii.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului materiilor explozive.

author avatar
Andrei Ștefan
461 afisari

11 COMENTARII

  1. niste retarzi, unde predai grenada daca o gasesti? suni ca boul la 112 sa vina piropizdistii? hai sa fim seriosi!

  2. Bai, daca omul era chiar destept, mai bine il arunca intai inauntru, iar apoi incepea sa puna si cateva intrebari dupa ce face bum-bara-bum, asta daca avea cine sa ii raspunda dintre Garcea de acolo 🙂 H aha ha 🙂

  3. Nu înțelege nimeni nimic din prostiile voastre, aici nu e loc de ura și mișto cu așa ceva.
    Ce să înțeleagă lumea că voi sunteți reprezentanții unei anumite categorii de cetățeni certați cu normele de conduită socială.
    Urât lucru nu că s-ar vorbi civilizat aici dar mergeți prea departe.

  4. Ești la mititica, după accent sau in procedura de lucru avansată, dar nu meriti nici chiar jigniri. Omul a spus mai sus niște adevăruri, ce coadă ai?

  5. „Arma nu avea încărcătură și nu reprezenta un pericol real, însă s-au ales cu o sperietură, mai ales că putea să se întâmple o nenorocire chiar în casa bărbatului.”
    ARMA????????????????????????????????????????????????????? Practic era un cutit foarte taios care nu avea lama si ii lipsea doar manerul…
    Cei care au facut armata stiu ca aceste „ca caturi” de grenade sunt (erau) fabricate din fonta si nu sunt goale pe dinauntru ca sa le umpli cu exploziv, erau doar pentru antrenarea aruncarii unei grenade pe campul de instructie al soldatilor. Deci practic este o bucata de metal sub forma de con de brad. Nu inteleg de ce s-a deschis dosar penal pentru o bucata de fonta. Asta inseamna ca daca cineva face din polistiren o „grenada” din asta si o vopseste neagra, risca dosar penal pentru nerespectarea regimului materiilor explozive ????????????
    Eu credeam ca generatiile care vin sunt din ce in ce mai destepte, din contra se prostesc pe zi ce trece. Daca in 1985 mergeai la militie cu o „grenada” din asta, radeau tablagiii de tine pana se pisau pe ei. Acum „politistii”cu 6 luni de scoala la Campina, deschid dosar penal…

  6. Nu, dacă s-a început urmărirea penală în perssonam în cauză sunt elemente constitutive ale infracțiunii, (obiect,subiect,latura obiectivă și subiectivă,element material) suficiente, cazul este discutat și cu procurorul care supraveghează cauza.
    Ce spuneți dvs. in narațiune este perfect adevărat, suntem și noi cunoscători efectuând stagiul militar de1,6 ani prin 1980.

  7. Apropo, a-ți făcut măsurători cu paiul de chibrit, condus valiza prin dormitor etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger