AcasăNewsUn barbat a injunghiat un sofer de taxi si a atacat cativa...

Un barbat a injunghiat un sofer de taxi si a atacat cativa medici, in centrul Constantei

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Ziua de duminica a inceput cum nu se poate mai prost pentru un barbat care lucreaza ca sofer de taxi in Constanta. O comanda care s-a dovedit mai periculoasa decat banuia bietul taximetrist l-a trimis direct pe un pat de spital.

Iadul s-a declansat in plin centrul orasului de la malul marii, dupa ce clientul l-a atacat, in plina cursa, cu un obiect ascutit, cu care l-a ranit atat in zona gatului, cat si a unuia dintre brate. Omul a incercat sa se apere, incercand sa scape de atacator. La un moment dat, cand a oprit masina, agresorul a fugit, iar soferul a reusit sa primeasca intr-o prima faza ajutor de la trecatori, pentur ca ulterior sa fie dus la spital, pansat si suspus unor investigatii amanuntite.

In tot acest timp, individul suparat – din motive neclare inca- a fugit si s-a ascuns intr-un local din Constanta. Potrivit reporterntv.ro, in clipa in care lucratorii respectivei unitati l-au vazut cu urme de sange pe haine, au chemat in ajutorul lui o salvare. Doar ca, odata ajunsi la caz, si medicii au trecut prin momente nedorite, fiind, la randul lor, atacati de barbatul respectiv.

In cele din urma, agresorul a fost imobilizat de catre oamenii legii chemati la fata locului si dus, la randul sau, la spital.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger