AcasăNewsUn bărbat a încercat să violeze o femeie. Agresorul cu pantalonii în...

Un bărbat a încercat să violeze o femeie. Agresorul cu pantalonii în vine; Poliția cere dovezi

Poliția dezamăgește din nou! O femeie a fost salvată, în ultimul moment, din ghearele unui violator, în Constanța.

Foto Facebook

O femeie a fost la un pas de a fi agresată sexual, într-o stație de autobuz din Constanța. Martorii au intervenit la timp, imobilizându-l pe agresor. Oamenii sunt revoltați după ce, susțin ei, Poliția a refuzat să intervină, cerând „dovezi concrete că ar fi fost tentativă de viol”.

„Politia română loveşte din nou! Un bărbat, dacă-l pot numi aşa, a luat o femeie din staţie i-a pus mâna la gură şi a vrut să o violeze, având pantalonii în vine. L-a vazut un om şi a început să-l alerge, apoi l-au prins băieţii de la barul din cartier”, a spus unul dintre martorii tentativei de viol.

IPJ Constanța a comunicat faptul că „poliţiştii Secţiei numărul 5 Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanţa. Deplasată, de îndată, la faţa locului, patrula de poliţie a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o staţie de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanţa. Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
1.348 afisari

2 COMENTARII

  1. Păi daca au angajat toți prostanii direct în poliție fara mare pregătire,așa se întîmplă.Pt.subofițeri era școala de 2 ani.Acum se face o pregatire de 3 luni,adica se dă peste ochi.Chiar daca au angajat pompieri,graniceri-pol. de frontieră,sau civili este obligatoriu sa-i pregateasca în paralel cu serviciul cel putin 2 ani daca nu 3 ! Altfel vom avea prea mulți de alde Garcea! sau godină..

  2. Sunt atat de prosti unii politisti incat sunt luati de etalon !!.
    Astia din Constanta vor sa-si dovedeasca lor cat sunt de prosti ,este de mirare cum n-au cerut o reconstituire .
    Este de notorietate solicitarea politiei in cazul unei infractiuni : adu-mi dovada !,adu-mi hotul !;adu-mi vinovatul !!.
    Este adevarat ca majoritatea puslamalelor si a mediocritatilor ca sa aiba o leafa buna si sa
    nu aiba nici o raspundere fug sa se faca politisti,si cum in scolile de politie tot alde mos TEACA or IPINGESCU sunt instructori n-au ce sa iasa decat niste taraie brau ,or niste taietori de frunza la caini,iar cei mai isteti niste borfasi cu epoleti .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger