AcasăNewsUPDATE Un barbat a fost impuscat mortal in plina strada, marti dimineata,...

UPDATE Un barbat a fost impuscat mortal in plina strada, marti dimineata, la Oradea. Principalul suspect, prins

UPDATE – Principalul suspect in acest caz a fost prins, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Bihor, Alina Dinu. Barbatul a fost dus la politie pentru audieri. Conform unor surse judiciare, citate de Mediafax, suspectul este un cetatean italian in varsta de 58 de ani, partener de afaceri cu victima. Cetateanul italian a fost identificat la aproximativ 40 de kilometri de Oradea, intr-o masina, asupra sa fiind gasita si arma.

Un barbat a fost impuscat mortal marti dimineata in plina strada, la Oradea. Medicii ajunsi de urgenta la fata locului l-au gasit in stop cardio-respirator, cu leziuni multiple si, desi au incercat sa il resusciteze cateva zeci de minute, nu au mai putut sa ii salveze viata.

Barbatul in varsta de 35 de ani care a fost impuscat pe strada la Oradea a fost ranit la cap si la piept. In momentul in care medicii de la ambulanta SMURD au ajuns la locul incidentului pentru a-i acorda primul ajutor, victima era in stop cardio-respirator.

Cadrele medicale au incercat sa il resusciteze pe tanar timp de 50 de minute. In ciuda eforturilor lor, insa, victima a murit. „Din pacate leziunile pe care le-a suferit la nivelul capului au deterninat imposibilitatea realizarii unei resuscitari. Pacientul a fost declarat decedat in urma cu cateva minute”, a precizat Hadrian Borcea, de la SMURD Bihor, in direct la RealitateaTV.

Din primele informatii, se pare ca barbatul a fost impuscat, de mai multe ori, cu o arma de vanatoare. Politia are deja un supect si incearca prinderea acestuia.

468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger