AcasăNewsUn barbat a fost impuscat intr-un fast-food din Dolj

Un barbat a fost impuscat intr-un fast-food din Dolj

(foto: newsbucovina.ro)

Un barbat de 28 de ani a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat in abdomen, cu un pistol cu bile de cauciuc, in urma unui conflict dintr-un fast-food din orasul doljean Filiasi.

(foto: newsbucovina.ro)

Potrivit realitatea.net, scandalul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica. Un barbat de 47 de ani vorbea prea tare si a primit un pumn in fata de la un tanar de 28 de ani care era deranjat de zgomot. Cu victima la masa statea un alt barbat de 26 de ani care a scos o arma cu bile de cauciuc si a tras inspre agresor, ranindu-l in abdomen. Impuscatul a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova.
Imediat dupa incident, barbatul care a tras cu arma a parasit localul, dar dupa 15 minute s-a prezentat la postul de Politie si le-a spus oamenilor legii ce s-a intamplat, el fiind retinut pentru 24 de ore. „In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala, dar si pentru tulburarea linistii si ordinii publice, iar barbatul care a folosit arma va fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva”, a declarat Adrian Capraru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Dolj. Oamenii legii au stabilit ca agresorul avea permis port-arma.

author avatar
Andra Nesu
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger