AcasăNewsUn barbat a fost impuscat de politisti langa lacul Plumbuita

Un barbat a fost impuscat de politisti langa lacul Plumbuita

Politistii din Capitala au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma dupa un barbat suspectat de furt. Acesta s-a aruncat in lacul Plumbuita pentru a scapa de oamenii legii. Corpul suspectului a fost gasit de scafandri.

Un barbat suspectat de furt a fost impuscat, joi, de politisti. Incercand sa scape de oamenii legii, acesta s-a aruncat de pe pod in lacul Plumbuita.

Potrivit anchetatorilor, citati de RTV, acesta, impreuna cu o alta persoana, a fost prins in flagrant in timp ce fura dintr-o curte mai multe materiale de constructii. Incercand sa scape de politisti, acestia s-au urcat pe un scuter si, vazand ca in dreptul podului Petricani au fost inconjurati de catre oamenii legii, s-au aruncat in lacul Petricani.

„Dupa ce s-a tras, unul a ajuns la mal, iar pe celalalt inca il cautam”, a declarat unul dintre anchetatori.

In zona au sosit scafandrii care au reusit sa gaseasca trupul neinsufletit al suspectului, acesta prezentand o plaga impuscata in zona capului. Cadavrul a fost dus la IML, iar procurorii au inceput o ancheta pentru a stabili conditiile in care politistii au folosit armele din dotare.

author avatar
Ionut Zgimbau
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger