AcasăNewsUn baietel de 7 ani a SUPRAVIETUIT in SALBATICIE datorita unui... prieten...

Un baietel de 7 ani a SUPRAVIETUIT in SALBATICIE datorita unui… prieten SURPRIZA! (VIDEO)

Un copil de numai sapte ani, din Australia, a supravietuit 24 de ore in salbaticie, fara haine groase, datorita ajutorului unui prieten neasteptat. Baietelul spune ca un cangur a venit langa el, i-a mancat florile pe care le culesese pentru mama lui, iar apoi i-a tinut de cald o noapte intreaga.

Simon Kruger se afla cu familia in vacanta, intr-o rezervatie naturala, in momentul in care a observat un cangur dupa care a inceput sa alerge. Apoi, baiatul s-a apucat sa culeaga flori pentru mama sa, dar s-a ratacit si nu a mai stiut sa se intoarca, astfel incat a stat peste 24 de ore in salbaticie, pana cand a fost gasit cu ajutorul a doua elicoptere, noteaza dailymail.co.uk.

Desi toti se asteptau la ce e mai rau, micutul a fost gasit teafar si le-a povestit salvatorilor lui ca un cangur l-a ajutat sa supravietuiasca. Astfel, spune el, pe cand incerca sa se incalzeasca stand zgribulit langa un copac, un cangur a venit la el, i-a mancat florile culese, dupa care s-a asezat langa copil si a stat acolo pana dimineata, tinandu-i de cald cu propriul corp blanos.

„Cangurul s-a apropiat de el, a mancat florile si apoi s-a culcat langa el. Cred ca Dumnezeu l-a trimis pentru a-i tine de cald”, a declarat Etienne Krugar, tatal baiatului. Mama lui Simon, Linda, a spus, la randul ei: “Cred ca a fost un miracol, jacheta lui mirosea a cangur… a tufisuri si a cangur”.

Copilul a fost gasit dupa mai bine de 24 de ore, de echipajul unui elicopter, la aproximativ 500 de metri de locul din care a plecat initial. Tanarul a suferit doar leziuni minore, insa, si a fost inapoiat in siguranta familiei lui.

Foto: dailymail.co.uk

[youtube]Nq-J5Hr9t7w[/youtube]

author avatar
Alina Costache
724 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger