AcasăNewsUn baietel a supravietuit trecerii unei tornade, dar a murit sfasiat de...

Un baietel a supravietuit trecerii unei tornade, dar a murit sfasiat de cainele prietenilor familiei

Drama intr-o familie de americani, care fusesera deja incercati, zilele trecute, de furia naturii. Baietelul lor a sfarsit muscat de un caine, la doar cateva saptamani dupa ce scapasera cu viata dupa trecerea unei tornade care a facut ravagii in Oklahoma.

Copilul in varsta de cinci ani, lasat de parintii sai in acasa unor prieteni de familie, in Arkansas, in perioada in care se ocupau de refacerea locuintei devastate de vantul deosebit de puternic, a sfarsit muscat de cainele gazdelor, un exemplar din rasa bullmastiff. Conform informatiilor oferite de politie, baietelul era supravegheat de stapana animalului, insa la un moment dat, dupa ce micutul a inceput sa planga, cainele l-a atacat.

Oricat a incercat femeia sa scape rapid baiatul din coltii patrupedului dezlantuit, nu a reusit decat cand a fost prea tarziu, conform KARK-TV. Baietelul a murit din cauza ranilor din zona gatului. Potrivit specialistilor, animalul s-ar fi repezit la copil din cauza ca plansetul sau l-ar fi facut sa se simta amenintat. Animalul a fost prins si eutanasiat.

289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger