AcasăNewsUn baietel a fost ranit in urma unei explozii produse intr-un imobil...

Un baietel a fost ranit in urma unei explozii produse intr-un imobil din judetul Gorj

Un copil in varsta de doar patru ani a ajuns de urgenta in grija medicilor, dupa ce s-a ales cu arsuri, in urma unei explozii ce a avut loc in garsoniera in care se afla impreuna cu tatal sau.

Pe langa sperietura trasa, micutul a avut nevoie de ingrijiri din partea doctorilor, avand arsuri pe maini, dar si pe fata. Potrivit Stirilor Pro TV, incidentul a avut loc la primele ore ale zilei, cand copilasul se afla in casa impreuna cu parintele sau. La un moment dat, in garsoniera in care locuieste familia respectiva, aflata intr-un imobil din Bumbesti-Jiu, judetul Goj, s-a produs o explozie.

La scur timp dupa ce au fost anuntate cadrele medicale, baietelul a fost preluat cu o ambulanta si dus la spital, pentru a fi supus unor investigatii suplimentare si unui tratament de specialitate.

Cauzele producerii deflagratiei sunt in atentia specialistilor. Din cate se pare, explozia ar fi fost cauzata de o butelie. Insa concluziile anchetei vor fi cele care vor certifica sau vor exclude aceasta ipoteza.

foto: realitatea.net

482 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger