AcasăNewsUPDATE Un baiat de 14 ani a murit dupa ce s-a batut...

UPDATE Un baiat de 14 ani a murit dupa ce s-a batut cu un coleg la scoala, in Filiasi

UPDATE Autopsia indica faptul ca elevul a murit in urma unui stop cardio-respirator, provocat de o lovitura in zona toraco-abdominala, au anuntat legistii. Anchetatorii sustin ca pe trupul baiatului au fost gasite escoriatii la nivelul membrelor si la cap, dar ca acestea nu ar fi putut avea o legatura cu decesul baiatului de 14 ani.

Tragedie intr-o scoala din Filiasi. Un baiat in varsta de 14 ani a murit, dupa ce s-a batut cu un coleg chiar in sala de clasa, la sfarsitul unei ore. Elevul s-a lovit la cap si, in ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat.

Cei doi elevi ai scolii din Filiasi, ambii in varsta de 14 ani, s-au luat la bataie marti dupa-amiaza, dupa ce se incheiase ora de religie, iar profesoara plecase din clasa lor. Din primele informatii, baietii s-au impins si, la un moment dat, unul dintre ei s-a lovit cu capul de un dulap, potrivit RealitateaTV.

Elevii au anuntat profesorii si a fost chemata de urgenta Ambulanta. Transportat la spitalul din Filiasi, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe elev si au declarat decesul. Colegul care l-a impins pe baiatul care a murit va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se vedea daca a avut discernamant in momentul in care a avut loc agresiunea. Parchetul Tribunalului Dolj a deschis in acest caz un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.

484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger