AcasăNewsUn baiat a murit, dupa ce a cazut de la etajul unui...

Un baiat a murit, dupa ce a cazut de la etajul unui bloc din Piatra Neamt

Experienta de cosmar pentru parintii si prietenii unui copil in varsta de doar 12 ani, din Piatra Neamt. Pustiul a cazut de la etajul cinci al blocului in care locuieste familia sa.

Desi a supravietuit impactului, elevul a pierit la spital, ca urmare a ranilor grave suferite in urma impactului cu solul.

Din cate se pare, baiatul a picat in gol, dupa-amiaza trecuta, de la una dintre ferestrele garsonierei in care, din cate anunta Antena 1, locuia cu parintii, intr-un bloc din Piatra Neamt, dupa ce s-ar fi dezechilibrat. Printre martorii la teribila scena ar fi fost si cativa amici de-ai baiatului, cu care pustiul ar fi vorbit de la geamul casei, in momentul in care ar fi picat in gol.

Oamenii au sunat imediat la ambulanta. Medicii au ajuns in zona, l-au preluat pe baiatul aflat in stare grava si l-au dus degraba la spital. Acolo a ajuns pe mana specialistilor, care s-au straduit sa il ajute sa isi revina. Insa, din pacate, traumatismele pe care organismul sau le-a suferit ca urmare a precipitarii de la o inaltime atat de mare i-au adus sfarsitul, spre groaza parintilor sai.

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger