AcasăNewsEchipajul unui avion TAROM a cerut ajutor pe aeroportul din Budapesta

Echipajul unui avion TAROM a cerut ajutor pe aeroportul din Budapesta

Probleme pentru o aeronavă a companiei TAROM. A suferit o pană în timpul aterizării la Budapesta, una dintre pistele aeroportului a fost închisă până la ora 22:00.

Nu au fost raportaţi răniți.

O pistă a aeroportului, blocată

În timpul sau după aterizarea pe pista 31R (pista 2), anvelopa stânga a trenului principal de aterizare al aeronavei a suferit o pană.

În urma aterizării, aeronava a reușit să părăsească pista pe una dintre căile de rulare, însă echipajul a raportat ulterior controlului de trafic aerian că nu mai poate continua rularea și a solicitat asistență tehnică.

În urma incidentului, pista respectivă a fost închisă, iar la aeronavă au fost chemați și pompierii instalațiilor aeroportului și serviciile competente.

Ce au anunţat maghiarii?

Aeroportul din Budapesta a precizat că duminică seara, la ora 18:21, pneurile unei curse Tarom de la București la Budapesta s-au deteriorat după aterizare, ieșind de pe pistă, iar avionul s-a oprit pe o cale de rulare a pistei 2.

Aeronava a aterizat în capitala Ungariei cu o întârziere de 30 de minute, întârziere care ar putea avea legătură cu defecțiunea. La bord se aflau 71 de pasageri și 4 membri ai echipajului. Cu toții au fost transportați cu autobuzele în incinta aeroportului din Budapesta.

TAROM a anunţat că au trimis un alt avion către Budapesta pentru a opera zborul de întoarcere spre București.

author avatar
Andrei Ștefan
439 afisari

1 COMENTARIU

  1. Unde e ministrul transporturilor?
    Macar sa zica si el ceva…ca de facut….aleluia! moare TAROM, pacat de pilotii aia super buni, care piloteaza harburi…moare si CFR…ministru’ se face ca nu vede…Doamne fereste de ceva mai rau.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger