AcasăNewsUn avion TAROM cu 48 de pasageri la bord s-a intors din...

Un avion TAROM cu 48 de pasageri la bord s-a intors din drum, la Cluj

O aeronava a companiei TAROM care decolase de pe aeroportul din Cluj-Napoca, joi dimineata, a revenit la sol, la scurta vreme dupa ce a pornit in cursa ce avea ca destinatie Capitala.

Aparatul de zbor ATR 42-500 avea la bord 48 de calatori pe care ar fi urmat sa ii transporte catre Bucuresti, de pe aeroportul din Cluj. Din cauza unor probleme tehnice aparute la bord, pilotul a decis, insa, sa se intoarca din drum si sa revina, in siguranta, pe aeropotul clujean. „In urma unor averizari la bordul aeronavei ATR 42-500, comandantul a decis revenirea pe aeroportul din Cluj-Napoca. (…) Precizam ca procedura efectuata de echipajul aeronavei este o procedura standard si nu pune in pericol in niciun fel siguranta zborului”, se mentioneaza in comunicatul companiei, fara, insa, sa se faca precizari suplimentare privind natura problemelor aparute in timpul cursei respective.

Totodata, reprezentantii TAROM mentioneaza ca pasagerii se vor imbarca in aeronave ce pleaca din Cluj, catre Bucuresti, la ora 13.45, 14.30, respectiv ora 19.00.

Sursa foto: airway.ro

291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger