AcasăNewsUn avion s-a prabusit la Targu Mures

Un avion s-a prabusit la Targu Mures

La un pas de tragedie: un copil de 4 ani a căzut de la etaj. Salvatorii au intervenit de urgență (foto: buletindecarei.ro)

Un avion ultrausor s-a prabusit, marti dimineata, pe o strada din apropierea aerodromului din Targu Mures. La bordul avionului se afla doar pilotul.

Avionul, care il avea la bord doar pe pilot, s-a prabusit in zona strazii Libertatii, ce se afla in apropierea aerodromului din Targu Mures. Din spusele pilotului, ar fi fost vorba de o defectiune tehnica, iar aparatul a atins un copac, dupa care s-a prabusit.

„Avionul, de tip Cessna, era in aer, dupa decolare si s-a prabusit intr-o zona verde. Din spusele pilotului, ar fi intervenit o defectiune tehnica, iar aparatul a atins un copac, dupa care s-a prabusit. Impactul a fost urmat de un incendiu, care a fost lichidat in scurt timp, iar avionul a ars aproape in intregime. Pilotul, in varsta de 57 de ani, a reusit sa iasa singur din avion si este in stare stabila „, a spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures, Mihai Gagyi, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit acestuia, pilotul a supravietuit impactului si a iesit singur din avion. La fata locului s-a deplasat si o ambulanta, insa pilotul a refuzat transportarea la spital. „Barbatul a suferit o arsura de gradul I la nivelul scalpului, dar nu are nicio trauma majora si a semnat pe proprie raspundere ca nu mai merge la spital si refuza internarea”, a spus seful SMURD Mures, Cristian Boeriu.

author avatar
Andra Nesu
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger