AcasăNewsUn avion s-a prabusit in timpul unui zbor de agrement: toate persoanele...

Un avion s-a prabusit in timpul unui zbor de agrement: toate persoanele aflate la bord au murit

Un zbor care s-a vrut a aduce relaxare si buna dispozitie s-a incheiat tragic, grabindu-le sfarsitul persoanelor aflate la bord.

O zi linistita, cu vreme buna, s-a incheiat brusc si foarte trist. In calatoria menita sa le ofere pasagerilor ocazia sa admire, timp de cateva minute, privelistea deosebit de frumoasa dintr-o zona aflata in cunoscuta provincie a statului canadian Quebec au pornit sase persoane: cinci turisti si pilotul, conform CBC News.

Niciunul dintre ei nu a scapat, insa, cu viata din accident. Hidroavionul s-a prabusit, duminica seara, intr-o regiune impadurita. In urma impactului si a ranilor suferite, cei sase au pierit. Trupurile lor fara viata au fost gasite si preluate de catre echipele de specialisti plecate in recuperarea lor. S-a sperat ca pilotul si pasagerii vor fi gasiti in viata, insa, din pacate nu s-a intamplat acest lucru, spre groaza familiilor si a cunoscutilor celor sase.

Patru dintre victime sunt cetateni britanici, anunta marti BBC, care citeaza oficiali din cadrul Ministerului de Externe de la Londra. Conform presei locale, pilotul era canadian. In accident a mai pierit si un francez.

Ce anume s-a intamplat de a ajuns aparatul de zbor sa pierda brusc altitudine si sa cada, fara ca pilotul – descris drept un aviator experimentat- sa poata redresa avionul, nu se stie deocamdata, dar cel mai probabil adevarul va iesi la lumina la finele unei investigatii.

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger