AcasăNewsUn avion s-a prabusit! Aproximativ 50 de morti!

Un avion s-a prabusit! Aproximativ 50 de morti!

Aproximativ 50 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit in apropierea orasului rus Kazan.

Potrivit presei din Rusia, avionul, un Boeing 737 ce venea de la Moscova, a explodat la aterizare pe aeroportul din Kazan. Cel putin 44 de pasageri au murit. Irina Rossius, purtatorul de cuvant al Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, a dat deja o declaratie presei in care spune ca toti pasagerii din aeronava au murit. Mai multi jurnalisti din Rusia au inceput sa publice informatii despre tragedie pe reteaua de socializare Twitter.

Un reporter din Rusia a publicat deja prima imagine de la locul accidentului. El spune ca avionul s-a prabusit la a doua incercare de aterizare, pentru ca rezervoarele de combustibil au luat foc. Tot el spune ca, de fapt sunt 50 de morti, numar ce nu a fost confirmat inca de autoritati. Ar fi vorba de 44 de pasageri si sase membrii ai echipajului. Presa rusa citeaza autoritatile care spun ca deocamdata nu s-a aflat cauza prabusirii, insa ar fi vorba fie o eroare tehnica a avionului, fie o greseala de pilotaj.

Aeroportul din Kazan a fost inchis, dupa prabusirea aeronavei ce apartinea companiei Tatarstan. Tragedia s-a produs la ora locala 19.25 (17.25, ora Romaniei).

author avatar
Andra Nesu
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger