AcasăNewsUn avion rusesc s-a prabusit la granita Turciei cu Siria (VIDEO)

Un avion rusesc s-a prabusit la granita Turciei cu Siria (VIDEO)

Un aparat de zbor despre care s-a confirmat ca apartine aviatiei ruse s-a prabusit, la primele ore ale zilei de marti, in apropierea granitei Turciei cu Siria.

UPDATE: Controverse intre Moscova si Ankara pe tema prabusirii aeronavei de vanatoare rusesti. Presa internationala noteaza ca, in timp ce oficialii turci sustin ca aeronava militara rusa ar fi incalcat spatiul aerian al statului, dar si ca avionul ar fi fost somat in mai multe randuri inainte de a fi doborat, Kremlinul neaga categoric o astfel de varianta, sustinand ca aeronava de vanatoare nu a trecut de granita Siriei, catre Turcia, si ca ar fi survolat doar teritoriul sirian.

–-

Exista suspiciuni ca avionul respectiv ar fi fost doborat de aviatia militara turca, anunta BBC. Din primele date, pilotii aeronavei rusesti de vanatoare ar fi reusit sa iasa din carlinga, inainte de prabusirea avionului.

Un oficial rus citat de presa locala, preluata de BBC, anunta ca pilotii ar fi reusit sa se catapulteze inainte ca aeronava militara sa se loveasca de sol, undeva in zona de nord a statului macinat de conflict. Momentan nu se cunosc mai multe date cu privire la starea lor.

Momentul prabusirii avionului a fost surprins de camerele video, iar imaginile au ajuns pe Internet. Se vede cum, inainte de a se lovi de sol, aparatul de zbor a fost invaluit in flacari.

[youtube]YaWtPHptldY[/youtube]

sursa foto: captura yoututbe/Haber Turk TV

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger