AcasăNewsUn avion prabusit pe aeroportul Nashville, descoperit dupa sase ore

Un avion prabusit pe aeroportul Nashville, descoperit dupa sase ore

Politia federala si expertii in accidente aviatice ancheteaza cazul unui avion usor, Cessna-172, care s-a prabusit marti pe Aeroportul International Nashville.

„Pilotul aspirant” Michael Callan si-a pierdut viata in accident, dar inca nu s-a stabilit daca in momentul prabusirii sau in incendiul care a izbucnit ulterior. Cert este ca nimeni nu a cautat avionul, epava fiind semnalata de pilotul unui avion ce rula pe pista 2, in apropierea careia se prabusise avionul. Politia cerceteaza daca pilotul luase legatura cu turnul de control si daca da, de ce nu s-a intreprins nimic pentru cautarea avionului, care s-a prabusit in jurul orei 3 dimineata, fiind observat intâmplator la ora 9.

Autoritatile administrative ale aeroportului au declarat ca este vorba de o pista secundara, care fusese inspectata doar cu o ora inaintea prabusirii. Se pare ca pilotul nu a avut experienta pentru a timp extrem de nefavorabil, de ceata densa. Mai ramane intrebarea de ce nu s-a stiut nimic de prabusire, fiind vorba, totusi, de un aeroport international. Avionul era inregistrat la un club de aviatie din Canada.

author avatar
Adina Mutar
441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger