AcasăNewsUn avion indonezian a disparut de pe radare: nimeni nu stie ce...

Un avion indonezian a disparut de pe radare: nimeni nu stie ce s-a intamplat!

UPDATE: Dupa ore intregi de cautari, misiunea salvatorilor fiind ingreunata atat de vremea urata – mai precis de ploi si vant, cat si de zona dificila in care se presupunea ca ar fi cazut avionul – una montana, autoritatile au anuntat ca epava aparatului de zbor a fost identificata.

Informatia a fost confirmata de catre ministrul indonezian responsabil cu Transporturile, citat de presa internationala.

Mai multe detalii cu privire la starea pasagerilor nu sunt, momentan, cunoscute. Ca urmare, nu se stie daca si cate persoane au supravietuit impactului, avand in vedere ca avionul pare ca s-a prabusit intr-o zona inalta.

––––

O noua situatie de natura sa puna pe jar specialistii in aviatie a fost anuntata in aceasta ultima zi a saptamanii. Un aparat de zbor apartinand unei companii indoneziene a disparut de pe radare.

Aeronava apartinand companiei Trigana Air decolase din Sentani, de pe un aeroport situat in Jayapura, din provincia indoneziana Papua, sambata la amiaza – ora locala, duminica dimineata – la ora 06 GMT, avand la bord 54 de persoane, anunta BBC. Din cate se pare, in avionul despre care nu se mai stie nimic de cateva ore erau 49 de pasageri- printre ei si cinci copii, restul de cinci fiind membri ai echipajului.

Primele date despre acest caz indica faptul ca aeronava facea o cursa interna, urmand sa se indrepte catre o alta destinatie din Indonezia. O informatie citata de presa internationala indica si faptul ca avionul ar fi iesit de pe radare la mai putin de o jumatate de ora de la plecarea de pe aeroportul din Sentani.

Ce anume s-a intamplat si cum de a disparut din raza vizuala a specialistilor din turnul de control nu se stie deocamdata, insa s-a declansat o operatiune de cautare a aparatului de zbor.

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger