AcasăNewsUn avion de mici dimensiuni s-a prabusit in judetul Sibiu

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in judetul Sibiu

Un zbor de agrement s-a incheiat brusc si cu totul neprevazut, cand nici nu se poate spune ca aeronava apucase sa se desprinda prea bine de sol.

Spunem asta in conditiile in care un avion de mici dimensiuni, in care se aflau pilotul si trei pasageri- o femeie si doi barbati, s-a lovit de pamant la scurta vreme de la startul manevrelor de decolare. Incidentul aviatic s-a produs in apropierea aerodromului din Cisnadie.

In urma caderii aparatului de zbor, toti cei patru oameni aflati la bord au supravietuit. Care este exact starea lor de sanatate nu se stie momentan, in acest sens fiind asteptate vesti de la salvatorii care s-au grabit sa ajunga in zona, pentru a-i ajuta pe pilot si pe pasagerii aeronavei. Potrivit turnulsfatului.ro, un barbat ar avea probleme la umar, fiind posibil sa-si fi luxat clavicula.

Avand in vedere ca accidentul a avut loc in urma cu scurt timp, detaliile despre acest caz sunt putine. Se stie, insa, un lucru esential, acela ca, dupa cum va spuneam, toti cei aflati la bord sunt in viata.

Cat despre cauzele accidentului, pana la acest moment nu se cunosc detalii. Si daca e vorba de probleme tehnice sau de conditii meteo nefavorabile ori de o eventuala eroare umana. Toate aceste aspecte vor fi lamurite de catre specialistii in aviatie care se vor ocupa de ancheta.

Vom reveni cu detalii!

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger