AcasăNewsUn avion cu doi oameni la bord s-a prabusit langa Pascani

Un avion cu doi oameni la bord s-a prabusit langa Pascani

O aeronava de mici dimensiuni la bordul careia se aflau, din primele informatii, doua persoane, s-a lovit de sol. Accidentul a avut loc in urma cu scurt timp.

UPDATE 2: Prefectul de Iasi a anuntat decesul pilotului. Barbatul avea aproximativ 60 de ani. Cealalta persoana – un tanar de aproximativ 30 de ani, va fi dusa la un spital.

Din primele informatii rezulta faptul ca avionul ar fi urmat sa participe la un antrenament.

Au aparut primele imagini de la locul accidentului aviatic produs in aceasta dupa-amiaza:
[youtube]rqZEiySteqM[/youtube]

UPDATE: Secretarul de stat Arafat a confirmat, la Antena 3, ca una dintre persoanele aflate la bordul aparatului de zbor a fost supusa unor manevre de resuscitare, cealalta fiind constienta.


La fata locului au intervenit salvatorii de la ISU, fiind vorba despre mai multe echipaje – SMURD, de ambulanta si de pompieri.

Accidentul s-a produs in zona padurii Tatarus, langa Pascani, din cate a precizat prefectul de Iasi, Marian Serbescu, intr-o interventie telefonica in direct la Antena 3. Aceeasi sursa a precizat ca sunt doua victime, care au fost preluate de elicopterul SMURD. Ar fi vorba despre un instructor si o alta persoana.

Totodata, purtatorul de cuvant al ISU local a mentionat, la acelasi post TV, faptul ca „din primele date cele doua persoane sunt inconstiente”.

Inca nu se cunosc detalii cu privire la aspectele care au dus la prabusirea aparatului de zbor, insa toate aceste aspecte urmeaza sa fie elucidate in cadrul unei anchete.

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger