AcasăNewsUn AVION a facut sapte curse cu un MORT la BORD! Cum...

Un AVION a facut sapte curse cu un MORT la BORD! Cum a fost posibil!

O aeronava a zburat catre sapte destinatii avand la bord un cadavru. Oricat ar parea de bizar, trupul tanarului, gasit la cateva zile dupa ce acesta isi pierduse viata, nu a fost observat de niciun membru al echipajului, nemaivorbind de pasageri.

O pata de sange, provenind din zona trenului de aterizare, i-a alertat pe responsabilii cu siguranta aparatelor de zbor. Avionul abia aterizase la Moscova, saptamana trecuta, dupa ce ajunsese in Rusia direct din Italia, de la Rimini. Cand au verificat sa vada ce se intampla, oamenii au gasit cadavrul unui barbat. Din informatiile difuzate de presa rusa, citata de CNN, ar fi vorba despre un tanar de 22 de ani, originar din Georgia, care ar fi calatorit clandestin.

Specialistii rusi au stabilit ca barbatul murise de frig, cu circa patru zile inainte de a fi gasit. In tot acest timp, aeronava a efectuat nu mai putin de sapte zboruri, catre diferte destinatii, fara ca pilotii sa stie ca la bord se afla o persoana care nu figura pe listele de pasageri. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca exact cum a ajuns tanarul in avion si cum de nu l-a vazut nimeni.

Sursa foto: academic.ru

465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger