AcasăNewsUn avion a aterizat pe o sosea din Bronx! Trei oameni au...

Un avion a aterizat pe o sosea din Bronx! Trei oameni au fost raniti (VIDEO)

Pilotul unui aparat de zbor de mici dimensiuni s-a vazut nevoit sa aterizeze de urgenta in mijlocul unei autrostrazi intens circulate, in Bronx, New York, dupa ce a observat ca au aparut probleme tehnice.

Pentru a evita o tragedie, barbatul aflat la mansa aparatului de zbor a ales sa aduca aparatul la sol. Masura a fost luata in conditii limita, chiar in mijlocul carosabilului. Atat pilotul, cat si cei doi pasageri aflati la bordul aeronavei tip Piper PA-28-180 au fost raniti si au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind preluati rapid de ambulante si transportati la spitalele din apropierea locului in care a avut loc incidentul. Conform CNN, leziunile suferite nu au fost, insa, de natura sa le puna viata in pericol.

Din fericire, desi soseaua este una intens circulata, nicio persoana din masinile aflate in trafic in zona respectiva nu a fost ranita. Martorii au fost, insa, foarte surprinsi sa vada ca aparatul de zbor aterizeaza la cativa metri de autoturismele lor. Totul s-a intamplat sambata dupa-amiaza (ora locala), aterizarea de urgenta fiind impusa din cauze de natura tehnica. Din cate se vede din imaginile surprinse de amatori, la fata locului au ajuns si reprezentantii politiei si ai pompierilor, care au intervenit dupa ce incidentul a fost anuntat la numarul de urgenta. Avionul nu a suferit avarii majore si a fost indepartat de pe sosea la cateva ore de la incident.

[youtube]AyweU9V9qFA[/youtube]

Sursa foto: captura video

260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger