AcasăNewsUn avion a aterizat forțat pe Aeroportul Otopeni. Ce s-a întâmplat la...

Un avion a aterizat forțat pe Aeroportul Otopeni. Ce s-a întâmplat la bord / Au intervenit medicii de urgență

avionUn avion a aterizat forțat pe Aeroportul Otopeni. Ce s-a întâmplat la bord / Au intervenit medicii de urgență

Un avion plecat din India, care se îndrepta spre Germania, a aterizat de urgență pe Aeroportul din Otopeni. Unui pasager de la bord i s-a făcut rău.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a suferit un atac de cord, iar piloții au decis să aterizeze de urgență.

Un pasager a suferit un infarct

Aeronava a aterizat pe Aeroportul Otopeni la ora 07:13. După aterizare, la bordul aeronavei a urcat un echipaj medical al aeroportului, care a stabilizat pasagerul.

Conform procedurilor specifice, la aeronavă a fost chemat și un echipaj SMURD, care a preluat pacientul și l-a transportat la spital.

„Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Lufthansa care efectua un zbor pe pe ruta New Delhi (India) – Frankfurt (Germania). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 07.13.După aterizare, la bordul aeronavei a urcat un echipaj medical al aeroportului, reuşind să stabilizeze pasagerul, care suferise un atac de cord. Conform procedurilor specifice, la aeronavă a fost chemat şi un echipaj SMURD; acesta a preluat pacientul şi l-a transportat la spital”, au spus reprezentanții Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Avionul și-a continuat zborul către Frankfurt, traficul aerian pe aeroport desfășurându-se în condiţii normale.

author avatar
Andreea Vlad
224 afisari

2 COMENTARII

  1. Ha ha ha, trebuia lasat omul ala de 36 de ani, pentru ca sigur e un tefelist de tot rahatul, sa moara linistit si impacat, chiar in aer, ce draku 🙂 Muriti, bai cobailor vaxxinati in cap, mai repede, ca nu avem tot cincinalul la dispozitie numai pentru voi, mai avem si alte planuri de indeplinit 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger