AcasăNewsUn avion a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Timişoara. Ameninţare cu bombă!...

Un avion a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Timişoara. Ameninţare cu bombă! (VIDEO)

Marioneta serviciilor...

Geniştii au descins la Aeroportul Timişoara. A fost o adevărată desfăşurare de forţe. A aterizat de urgență un avion cu peste o sută de pasageri după ce a fost primită o amenințare că la bord s-ar afla o bombă.

Oamenii plecaseră din Polonia și ar fi trebuit să ajungă în Egipt. Au fost cazați în Timișoara, iar vineri își vor continua drumul.

134 de oameni, spaima vieţii

Aproape 130 de pasageri au fost debarcați în condiții de maximă securitate, iar bagajele au fost controlate. Timp de o oră și 10 minute, autoritățile din Timiș au avut Planul Roșu activat.

La fața locului a fost o desfășurare impresionantă de forțe, sunt zeci de ofițeri SRI, polițiști și pompieri. În aparatul de zbor se aflau 127 de pasageri și 7 membri ai echipajului.

Aeronava, care aparține unei companii din România, opera un zbor charter pentru Fly Dubai.

Pasagerilor nu le-au zis nimic

Pasagerii au fost debarcați și duși în terminalul special al aeroportului pentru verificări amănunțite. Trupele antitero au verificat ore bune aeronava.

„Nu ne-au spus nimic. Au început să caute ceva în bagajele pasagerilor, dar după ceva timp cineva a spus că este, cel mai probabil, vorba despre o amenințare cu bombă. Echipajul era destul de agitat”, a spus un pasager pentru Digi24.

Cel mai probabil, aeronava își va continua astăzi drumul spre Egipt.

author avatar
Andrei Ștefan
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger