AcasăNewsUn autocar s-a rasturnat pe o autostrada din Los Angeles: Zeci de...

Un autocar s-a rasturnat pe o autostrada din Los Angeles: Zeci de raniti (VIDEO)

Pasagerii aflati intr-un autocar ce rula pe o autostrada din Los Angeles, California, nu vor uita prea curand calatoria in urma careia zeci dintre ei au ajuns nu la distractie, la casino, cum isi propusesera, ci la spital.

Mijlocul de transport s-a rasturnat, joi, in apropiere de Irwindale, ajungand intr-un sant de pe marginea carosabilului. Cel putin 46 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, o parte dintre pasageri fiind preluati de elicoptere si dusi la cele mai apropiate spitale. Conform autoritatilor locale, citate CNN, nu exista pasageri in stare grava, respectiv persoane ale caror vieti sa fi fost puse in pericol de impactul violent.

La locul accidentului au intervenit de urgenta mai multe echipaje de la ambulanta, dar si de politie. Oamenii legii au supravegheat operatiunea de salvare, dar totodata au incercat sa fluidizeze traficul, blocat complet pe sensul de mers pe care s-a rasturnat autocarul. Dupa cum se vede din imaginile surprinse la fata locului si difuzate de televiziunile americane de stiri, coloane de sute de masini s-au format pe cele cinci benzi de circulatie. De asemenea, politistii urmeaza sa stabileasca exact conditiile producerii accidentului, motiv pentru care au audiat mai multi martori, de la care pot obtine informatii pretioase pentru ancheta declansata in acest caz.

[youtube]gTbj5uvD0s0[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger