AcasăNewsUn autocar s-a prabusit intr-o rapa, in Ecuador. Zeci de victime (VIDEO)

Un autocar s-a prabusit intr-o rapa, in Ecuador. Zeci de victime (VIDEO)

Experienta terifianta pentru pasagerii aflati intr-un autocar care facea o cursa interna, intre doua orase importante ale statului ecuadorian. Cel putin 15 oameni au murit, iar alti 13 au fost dusi de urgenta la spital, dupa ce vehiculul in care calatoreau s-a pravalit intr-o rapa.

Autocarul avea la bord cateva zeci de persoane. Din motive neclare inca, mijlocul de transport a sarit de pe sosea si s-a prabusit, cateva sute de metri, intr-o prapastie de pe marginea drumului. In urma accidentului deosebit de violent, 15 oameni au pierit, iar altii au suferit leziuni. In ajutorul ranitilor au intervenit mai multe ambulante, care au preluat victimele si le-au transportat la spitalele din apropierea locului tragediei.

Din imaginile prezentate de Sky News, se poate observa ca autobuzul a fost puternic avariat, dupa ce s-a rasturnat in prapastie. Trupurile pasagerilor care au pierit in urma cumplitului accident au fost preluate de legisti.

Accidentul a avut loc sambata. Persoanele aflate la bordul autocarului erau localnici, anunta presa internationala si se pregateau sa ajunga in capitala statului, Quito. Din pacate, calatoria lor s-a incheiat brusc. O ancheta urmeaza sa stabileasca exact cum a ajuns autocarul sa paraseasca soseaua si sa ajunga in rapa.

[youtube]xXRrWYbuaO0[/youtube]

Sursa foto: peru-travel-adventures.com

80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger