AcasăNewsUn autocar cu turisti romani a luat foc pe o sosea din...

Un autocar cu turisti romani a luat foc pe o sosea din Ungaria (VIDEO)

(foto: captura video)

Se pregatisera sa petreaca o vacanta linistita in Germania, de Revelion, dar pana sa ajunga la destinatie au trecut printr-o spaima cumplita. Mai multi romani se aflau intr-un autocar care, din motive necunoscute inca, a fost mistuit de flacari, pe o sosea din Ungaria.

(foto: captura video)

Totul s-a intamplat duminica, pe autostrada M9, la o distanta de doar cativa kilometri de granita cu Austria. Din fericire, toti cei 50 de pasageri aflati la bord au reusit sa coboare la timp din vehiculul care a luat foc, si niciunul nu a fost ranit. Printre turisti se aflau si mai multe persoane din Cugir, potrivit alba24.ro. Oamenii au povestit ca au simtit miros de ars si au parasit autocarul, inainte ca acesta sa fie invaluit de fum si flacari puternice. In zadar au incercat sa stinga ei flacarile, nu a fost chip ca focul sa fie domolit.

Nu au putut face altceva decat sa priveasca, neputinciosi, cum bunurile lor, aflate in bagajele ramase in autocar, se transforma in scrum. Unul dintre pasageri a filmat momentele in care vehiculul care urma sa ii duca la Munchen s-a transformat, practic, intr-o torta. Din autocar a ramas doar carcasa metalica.

Pentru moment nu se cunosc exact cauzele ce au dus la declansarea incendiului.

[youtube]DVQHWoPenA4[/youtube]

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger