AcasăNewsUn autocar a mers un kilometru cu spatele pe banda de urgență...

Un autocar a mers un kilometru cu spatele pe banda de urgență a autostrăzii A1/Cu ce sancțiuni s-a ales șoferul – VIDEO

sursa foto: captură video youtube

Șoferul unui autocar, filmat în timp ce dădea cu spatele pe autostradă, pe banda de urgență a autostrăzii A1, a fost sancționat. Imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor, care au făcut verificări și au luat măsuri.

Şoferul autocarului a rămas fără permis pentru o perioadă de 120 de zile, după ce a efectuat o manevră de mers înapoi, pe banda de urgenţă a autostrăzii A1, în zona km 226 Boiţa – Sibiu, potrivit Agerpres.

IPJ Sibiu a anunțat că polițișii s-au sesizat din oficiu şi au început verificări, după ce în spaţiul public a apărut un material video cu şoferul autocarului care făcea manevra periculoasă pe autostradă.

Șoferul autocarului cu 32 de pasageri, un tânăr de 37 de ani/Cu ce sancțiuni s-a ales conducătorul auto

Imaginile au apărut sâmbătă, în 8 iulie. Iar măsurile au fost anunțate luni. S-a stabilit că autocarul avea peste 30 de pasageri la bord. Și era condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din judeţul Timiş.

„Ca urmare a apariţiei în spaţiul media, la data de 8 iulie, a unui material video în care se observă cum şoferul unui autocar efectuează manevra de mers înapoi, pe banda de urgenţă a autostrăzii A1, în zona km 226, Boiţa, poliţiştii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale în consecinţă”, informează luni IPJ Sibiu, conform sursei citate.

După ce au făcut verificări în acest caz, oamenii legii au anunțat concluziile. Astfel, poliţiştii au constatat că, la data de 8 iulie, în jurul orei 10,45, pe A1, la km 226, sensul Boiţa – Sibiu, şoferul unui autocar cu 32 de pasageri, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din judeţul Timiş, a efectuat manevra de mers înapoi pe banda de urgenţă, pe o distanţă de 1 km.

Șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile. Așadar, conducătorul auto s-a ales cu permisul suspendat timp de patru luni.

 

author avatar
Andrei Coman
224 afisari

4 COMENTARII

  1. Bouleanul de la volan nu ar trebui sa aiba deloc permis de conducere. Mai ales de transport persoane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger