AcasăNewsUn arădean s-a urcat la volan după ce fusese ÎNJUNGHIAT! Totul s-a...

Un arădean s-a urcat la volan după ce fusese ÎNJUNGHIAT! Totul s-a terminat cu o tragedie

crima-politia-botosani Crima ŞOCANTĂ într-un sat din Buzău: trei copii, de 9, 10 respectiv 15 ani, suspecţi că au UCIS un bătrân de 81 ani

Un accident mai puțin obișnuit s-a întâmplat duminică seară, într-un cartier din municipiul Arad. O mașină condusă de un șofer înjunghiat a intrat într-un stâlp.

Șoferul, de aproximativ 40 de ani, nu a mai putut fi salvat în ciuda eforturilor medicilor. În mașină se mai aflau doi bărbați, unul dintre ei fiind tăiat în zona feței.

Ginerele şi-a înjunghiat socrul

Responsabil pentru acest lucru este ginerele bărbatului mort, un tânăr de 20 de ani. Sătul să mai fie dus la cerșit în Timișoara și în Germania, tânărul și-a lăsat soția și a fugit la părinții lui, în Arad. Socrul său a venit după el, dar ginerele a refuzat.

A izbucnit un conflict-monstru, iar tânărul a scos cuțitul și l-a rănit grav pe socrul lui și pe unul dintre prietenii aceștia. Cei trei au fugit la maşină şi au plecat cu ea.

Bărbatul rănit a murit după un accident

Şoferul înjunghiat, care pierdea mult sânge, n-a mai putut controla volanul după doar 300 de metri şi a intrat într-un stâlp. A murit la scurt timp.

În urma accidentului au rezultat două victime de sex masculin, dintre care una încarcerată, în stare de inconștiență.

S-a acționat pentru extragerea victimei din autoturism, iar ulterior aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD. Din păcate victima prezenta leziuni incompatibilitate cu viața, iar decesul a fost declarat de către echipajul medical.

A doua victimă, conștientă, cooperantă, neîncarcerată, a primit îngrijiri medicale la locului evenimentului, iar ulterior a fost preluată de echipajul medical si transportată la Spitalul Județean Arad pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate”, a anunțat IPJ Arad.

author avatar
Andrei Ștefan
460 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger