AcasăNewsUn angajat al TVR s-a sinucis, dupa ce si-a vazut rezultatul la...

Un angajat al TVR s-a sinucis, dupa ce si-a vazut rezultatul la examen

(foto: cobrexhelicopters.ro)

Un angajat al Televiziunii Romane si-a pus capat zilelor  dupa ce a vazut rezultatul examenului pe care-l sustinuse la evaluarea postului din televiziunea publica.

(foto: cobrexhelicopters.ro)

Potrivit rtv.net, barbatul de 54 de ani era angajat al TVR Targu-Mures si s-a spanzurat joi, imediat dupa publicarea rezultatelor.

„Este vorba de un angajat la Targu Mures al televiziunii, de 54 de ani. Cand si-a vazut rezultatul la examen si-a pus streangul de gat, nu stiu daca asta e motivul, dar probabil i-a pus capac. S-a spanzurat”, a precizat Ion Popescu, presedintele Confederatiei Sindicale Nationale Meridian, pentru sursa citata.

Presedintele CNS Meridian a mai precizat ca atunci cand a inceput restructurarea trebuia ca oamenii sa fie informati si consultati. „Eu am spus ca trebuie sa discutam cu oamenii, sa respectam procedurile, sa respectam contractul colectiv, sa informam oamenii, sa ne mai ocupam de ei pe unde le mai gasim un serviciu, ca e vorba de cei care sunt amarati, necajiti, ca nu toti din televiziunea publica sau din alte televiziuni sunt amarati. Am avut discutia asta, domnul Claudiu Saftoiu n-a acceptat, a crezut ca suntem impotriva lui, impotriva restructurarilor si a facut ceea ce a facut. Sange pe pereti cu siguranta va mai fi pentru ca lucrurile sunt destul de grave, foarte grave”,  a mai adaugat Ion Popescu.

author avatar
Andra Nesu
420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger