AcasăNewsUn american, dezgustat după ce și-a făcut cumpărăturile într-un magazin Profi City...

Un american, dezgustat după ce și-a făcut cumpărăturile într-un magazin Profi City din București – VIDEO viral

americanUn american, dezgustat după ce și-a făcut cumpărăturile într-un magazin Profi City din București - VIDEO viral

Un american stabilit în România a rămas extrem de dezamăgit după ce și-a făcut cumpărăturile într-un supermarket Profi City din București.

Bărbatul a realizat un videoclip cu impresiile sale pe care apoi l-a postat pe TikTok, iar reacțiile n-au întârziat să apară.

Americanul, dezamăgit de comportamentul unor tineri în magazin

Americanul povestește că a ieșit într-o seară dintr-un magazin din București, dar a rămas cu un gust amar după ce și-a făcut cumpărăturile.

El spune că mai mulți adolescenți se plimbau în voie prin tot magazinul si făceau gălăgie, inclusiv la casele de marcat. Pe american l-a deranjat faptul că angajații nu le atrăgeau atenția. Ba, mai mult, casierița glumea și râdea cu ei și nu părea deranjată de atitudinea lor.

La un moment, o clientă a intervenit și le-a atras atenția tinerilor, spunându-le să se oprească și să respecte magazinul și pe ceilalți clienți, dar și angajatei magazinului pentru că nu a intervenit.

Acesta spune că nu i se pare normal comportamentul adolescenților, dar că nu a vrut să intervină pentru a nu părea că un străin le dă lecții românilor despre cum ar trebui să se comporte în public. Totuși, se bucură că cineva a intervenit și le-a atras atenția.

@oopsimovedagain Always down for some late evening drama in my beloved Romania 😂🇷🇴 #romania #engineer #freedom #travel #bucharest #oopsimovedagain ♬ original sound – Oops, I moved again!

author avatar
Andreea Vlad
1.077 afisari

8 COMENTARII

  1. Se vad deja primele rezultate ale programului „Romania educata”. Pui de TeReListi care urlau cu ani in urma „Vrem o tara ca afara” si „Vrem spitale nu catedrale”. La primul stanut isi pun botnita si au fuga la intepare, apoi iti arata madrii crotala electronica pe telefonul superinteligent de spe’ toli (pardon inch, ca astia nu stiu ca e tot aia)

  2. Se mai bucura si ei cat pot, la cate pretind ei ca stiu (lucruri inutile cum ar fi jucatul pe pc) si la cate aspiratii au, tot la sparanghel or sa ajunga.

  3. Dace esti pampalau ce cauti la magazinul securistilor???Acolo nu are nimeni de ce sa mearga preturi mari si bataie de joc

  4. In America tineretul trage cu armele din dotare in supermarketuri, acolo nu e nimic deranjant? Nu ca ceea ce a constatat e ceva simpatic, dar sa ne mai lase americanii astia sensibili cu sfaturile lor!

  5. Societatea financiară specializată în toate domeniile de împrumut.
    Vă punem la dispoziție oferte adaptate la toate nevoile dumneavoastră de finanțare cu un credit personal și investim în proiectele dumneavoastră majore.
    Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
    Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
    Vă însoțim în finanțarea proiectelor dumneavoastră, cum ar fi construcția casei, a birourilor, a afacerii dumneavoastră sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit: Email: poulaintherese4@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger