AcasăNewsUn alt roman ar fi de negasit la Nisa. Disparitia sa, anuntata...

Un alt roman ar fi de negasit la Nisa. Disparitia sa, anuntata pe Internet

La finele zilei la care se aflase ca un cuplu de tineri romani sunt de negasit si ca apropiatii au facut apel la cei care utilizeaza Internetul pentru a le da de urma, o informatie similara, de aceasta data despre un barbat in varsta de 40 de ani, a fost postata pe aceeasi pagina de Facebook.

Este vorba despre pagina numita simbolic „SOS NICE„, prin intermediul careia cei care au nevoie de ajutor in identificarea rudelor sau a prietenilor despre care nu mai au informatii de la producerea atacului sangeros care a indoliat Franta chiar de Ziua Nationala pot posta fotografii sau diverse apeluri. De asemenea, cei care au informatii utile, obisnuiesc sa le treaca pe aceeasi pagina de Facebook.

De aceasta data, in urma cu aproximativ noua ore, un astfel de mesaj vizeaza un roman despre care cei dragi nu mai stiu nimic si spera sa il gaseasca pe cat de repede posibil, folosind inclusiv reteaua de socializare. „Aviz de cautare pentru Barbu Stefan Valentin, varsta 40ani, inaltime 170cm , nationalitate Romana”, suna mesajul respectiv, care se incheie cu o rugaminte adresata celor care pot furniza informatii concludente. Nu se stie momentan daca au fost anuntate si autoritatile. Pana la aceasta ora, MAE nu a oferit precizari in privinta cazuui de fata.

Deunazi, un apel similar ii viza pe Alenadru Goldan si pe partenera lui de viata, Elena. Pana la aceasta ora inca nu se stie nimic despre ei. La fel cum nu sunt informatii nici despre cristian, tatal copilasului roman aflat, alaturi de mama sa, pe un pat de spital din Nisa. Ambii au fost raniti in seara in care tanarul a intrat cu camionul in multimea adunata sa vada artificiile, pe 14 iulie. Barbatul se afla alaturi de familie, insa de atunci rudele nu mai stiu nimic despre el.

Asadar, momentan ar fi patru romani despre care apropiatii nu mai au informatii recente.

sursa foo: Facebook/SOS Nice

author avatar
Cristina Stefan
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger