AcasăNewsUn alt american a fost inghitit de pamant. Scenariul apocaliptic RAMANE valabil...

Un alt american a fost inghitit de pamant. Scenariul apocaliptic RAMANE valabil

Prietenii si ingrijitorii terenului i-au sarit in ajutor lui Mark

Americanii trec printr-o perioada critica. Surparea brusca a pamantului sub picioarele, casele si masinile lor ii fac sa se gandeasca la scenarii apocaliptice.

Prietenii si ingrijitorii terenului i-au sarit in ajutor lui Mark

Dupa moartea lui Jeff Bush, 36 de ani, din Florida, inghitit de o gaura surpata brusc sub dormitorul sau, un alt om a fost inghitit de o surpare.

Inghitit de pe terenul de golf

Intamplarea s-a petrecut in Waterloo, Illinois, pe terenul de golf Annbriar, cand Mark Mihal a fost inghitit de pamant, sub ochii prietenilor sai. Noroc ca surparea a avut doar putin mai mult de cinci metri in adancime. Ingrijitorii terenului au reusit sa-l scoata viu, dar cu umarul dislocat. „Am simtit cand pamantul a devenit extrem de usor, dar s-a intamplat totul atat de repede, incat nici n-am avut timp sa ma gandesc ce se intampla!”, a marturisit Mark. „Cand am atins fundul gaurii, am avut impresia ca a trecut foarte mult timp. N-am realizat cat este de adanca. Partea cea mai inspaimantatoare a fost ca nu stiam pe ce o sa aterizez.” A „aterizat” intr-un namol. Dupa 20 de minute, prietenul sau, Ed Magaletta, a coborat pe o scara si i-a fixat umarul dislocat, apoi l-a ajutat sa urce la suprafata.

Scenariu apocaliptic

Un geolog local, Philip Moss, care a cercetat terenul si surpatura, e de parere ca Mark a fost pur si simplu in locul nepotrivit, la locul nepotrivit. Insa americanii au dezvoltat o teama teribila in urma acestor „legende urbane”. Ei se tem de cea mai infricosatoare ipoteza, lansata de cercetatorii de la Earth Change, anume ca placile tectonice se reaseaza, ceea ce va duce la schimbari majore geologice, cum ar fi despartirea Americii de Nord de America de Sud. Cutremurele dese, surparile de teren instabile, care se latesc in timp, determinand autoritatile sa evacueze zonele afectate, activarea unor vulcani de pe centura Pacificului sunt semne ale acestui scenariu apocaliptic.

author avatar
Adina Mutar
1.618 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger