AcasăNewsUn afacerist milionar din Sibiu a incercat sa se sinucida, aruncandu-se de...

Un afacerist milionar din Sibiu a incercat sa se sinucida, aruncandu-se de la etaj

(sursa foto: oradesibiu.ro)

UPDATE: Incercarile medicilor de a-l salva pe afaceristul milionar din Sibiu au fost sortite esecului. Vonica a murit, in urma cu scurt timp, ca urmare a ranilor grave provocate de impactul cu solul.

Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Sibiu ar fi incercat sa-si puna capat zilelor, marti la pranz, aruncandu-se de la etajul casei sale.

(sursa foto: oradesibiu.ro)

Este vorba, potrivit publicatiei sibiene Turnul Satului, de Ilie Vonica, afacerist care, conform sursei amintite, ar fi incercat sa se sinucida. Barbatul in varsta de 58 de ani a supravietuit caderii de la inaltime, insa starea lui este grava. A fost preluat de urgenta de o ambulanta si transportat la spital, la aceasta ora medicii incercand sa-i salveze viata.

Ilie Vonica este casatorit cu Ioana Vonica, pe numele careia procurorii au dispus inceperea urmaririi penale, zilele trecute, in dosarul retetelor false. De altfel, incidentul vine la doar o zi dupa ce magistratii bucuresteni respinsesera contestatia formulata de sotia omului de afaceri, prin care aceasta din urma o depusese impotriva hotararii Tribunalului Bucuresti privind arestarea ei pentru 30 de zile.

Afaceristul sibian Ilie Vonica, de profesie medic, este cunoscut drept unul dintre cei mai bogati romani, avand, potrivit Topului Capital, o avere estimata la peste 150 de milioane de euro. Barbatul a investit o suma consistenta intr-o clinica, Polisano, deschisa anul trecut.

930 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger