AcasăNewsUn afacerist important din Romania a murit la 37 de ani (FOTO)

Un afacerist important din Romania a murit la 37 de ani (FOTO)

Alexandru Nedelescu, patronul si directorul general al companiei Speed Taxi, a murit sambata dimineata, la doar 37 de ani.

Se pare ca afaceristul era internat de mai bine de doua saptamani in stare grava la Spitalul de Urgenta Floreasca dupa ce a facut o comotie cerebrala si un preinfarct miocardic. Insa, sambata, organismul sau a cedat. Alexandru Nedelescu va fi inmormantat marti, lasand in urma o sotie si un baietel care s-a nascut in anul 2011.

Tragica disparitie a patronului de la Speed Taxi i-a socat pe toti angajatii sai, care i-au lasat mesaje induiosatoare pe Facebook.

„Sa ai grija de noi sefule, sa ne pazesti si de acum incolo de acolo de sus! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Nu se pot gasi cuvinte indeajuns de mari sa exprime marinimia caracterului si sufletului sau si nici cuvinte indeajuns de dure sa catalogheze viata asta care l-a luat de langa noi! Dumnezeu sa-l ierte, cel mai bun sef, un tata extraordinar si un OM asa cum putini mai gasesti in ziua de azi! Sa ai grija de noi de sus, sefu’, nu te vom uita niciodata, inimile noastre te plang!” sunt doar cateva mesage de pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andra Nesu
3.925 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger