AcasăNewsUn adolescent a fost gasit inecat in Canalul Dunare-Marea Neagra

Un adolescent a fost gasit inecat in Canalul Dunare-Marea Neagra

Un baiat in varsta de doar 16 ani a sfarsit in chinuri groaznice, dupa ce prietenii care au incercat sa il ajute sa iasa din apa nu au putut sa faca nimic pentru a-l salva.

Adolescentul plecase cu mai multi prieteni la scaldat. A intrat in apa, desi nu stia sa inoate,. S-a folosit de o anvelopa, pe post de colac. Din pacate, insa, distractia s-a terminat brusc si tragic pentru tanarul care a sfarsit inghiti de apele adanci, odata ce a cazut de pe obiectul care ar fi trebuit sa-l ajute sa se mentina la suprafata apei. In zadar au incercat amicii lui sa-l salveze. Potrivit reporterntv.ro, cand au observat ca nu reusesc sa-l aduca la mal, baietii au fugit sa caute ajutor.

La locul incidentului au ajuns mai multe echipe de salvare. Din nefericire, cand a fost gasit de autoritati, dupa circa trei ore de eforturi, baiatul era deja fara suflare. Manevrele de resuscitare nu au dat roade, asa ca medicii s-au vazut nevoiti sa pronunte decesul adolescentului in vrsta de 16 ani. Vestea mortii baiatului a cazut ca un trasnet asupra familiei acestuia, parintii acceptand cu greu faptul ca si-au pierdut copilul.

Sursa foto: ziarulmara.ro

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger