AcasăUn adevarat "super-bunic"! La 104 ani a devenit cel mai batran om...

Un adevarat „super-bunic”! La 104 ani a devenit cel mai batran om de pe planeta care s-a tatuat

Jack Reynolds si-a tatuaj porecla si data nasterii sale, ca si cum ar fi fost un adolescent

Acest batran demonstreaza ca niciodata nu este prea tarziu. Numele lui este Jack Reynolds si s-a nascut in aprilie 1912, cu doar patru zile inainte ca RMS Titanic , cea mai mare nava construita vreodata pana la acel moment, sa-si inceapa calatoria fara intoarcere din portul Southampton.

Jack Reynolds si-a tatuaj porecla si data nasterii sale, ca si cum ar fi fost un adolescent

Zilele trecute, pensionarul britanic si-a sarbatorit intrarea in cel de-al 104 -lea an al existentei sale. Si ce cadou mai frumos putea sa-si faca decat nu un record oficial, rasplatit de Guinness Book cu 1.000 de lire sterline. Asta pentru ca, in ciuda varstei, Jack Reynolds a devenit persoana cea mai in etate din lume care accepta sa-si faca un tatuaj. Domnul Jack din Hollingwood, Chesterfield, a decis sa-si scrie pe bratul drept porecla „Jacko”, plus data nasterii. Batranul a mers la un salon renumit din Comitatul Derbyshire, alaturi de fiica Jayne (55 de ani) si de nepotul Shane (35 de ani) care, de asemenea, s-au ales cu un tatuaj identic. „Jacko” l-a detronat astfel din topul Guinness World Records pe campionul en-titre de pana atunci, un batran de 94 de ani.

Jack Reynolds a fost intotdeauna un tip curajos si deschis catre competitie. In urma cu doi ani, la 102 ani, pensionarul nu s-a sfiit sa participe la „Provocarea galetii cu gheata”, isterizanta „Ice Bucket Challenge”. Intrebat care este secretul logevitatii sale, Jack Reynolds  a marturisit ca a baut un pahar cu whisky in dimineata, si altul inainte de a merge la culcare de cand se stie. Jack, care are patru copii, opt nepoti si 22 de stranepoti, a lucrat la o companie miniera locala (Staveley Coal and Iron Company) timp de 40 de ani, inainte sa iasa la pensie in 1975.
[youtube]v_sVibm3Gy0[/youtube]

author avatar
Mihai Koblenko
573 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger