AcasăNewsUmilinţe ca-n filmele cu mafioţi la o şcoală din Tulcea: elev pus...

Umilinţe ca-n filmele cu mafioţi la o şcoală din Tulcea: elev pus în genunchi şi obligat să-şi ceară scuze!

sursa foto: sursazilei.ro

Au fost scene ca-n filmele cu mafioţi lângă o şcoală din Tulcea. Un elev în clasa a IX-a a fost umilit și lovit fără milă cu palmele și pumnii de un coleg, în fața altor adolescenți care nu au intervenit, ba dimpotrivă, s-au amuzat și au încurajat bătaia.

Poliţiştii au deschis o anchetă, după ce un elev a fost agresat de un coleg.

Elev umilit de faţă cu alţi colegi

După mai multe lovituri în zona feței și a abdomenului, tânărul bătut încearcă să se retragă, timp în care lângă el vine o fată care, într-un gest sfidător îl pune să-şi ceară scuze.

Apoi, lângă cei doi vine agresorul şi îl pune pe cel bătut să îşi ceară scuze în genunchi în faţa lui şi a fetei şi să le pupe mâinile. Totul s-a întâmplat de faţă cu alţi colegi, care n-au intervenit deloc.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele implicate în incident și desfășoară activități pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, a transmis inspector principal de poliţie Ghenu Monica, de la IPJ Tulcea.

author avatar
Andrei Ștefan
615 afisari

85 COMENTARII

  1. ASTA E ROMANIA EDUCATA A ROBOTULUI SODOMIT WERNER..”.FELICITARI” CIUMEI ROSII PSD SI LEPREI GALBENE PNL CA O VOR TRANSPUNE SI IN LEGE…

  2. Pai asta este fă borfet ,ca și tu și mă-ta sunteți aceiași mizerie ,nu spui nici o noutatea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger